Begeleid kamerwonen/24-uurs zorg

Vroeger werden de voorkamers in de boerderij gebruikt als ‘mooie kamer’. Alleen op de zondag en bij hoog bezoek ging de deur van de ‘mooie kamer’open. Als deze kamer zich boven een kelder bevond en de kamer daardoor één of meerdere treden hoger lag dan de rest van de begane grond, sprak men ook wel van de ‘opkamer’!

Vanaf december 2010 biedt Kinghorn de mogelijkheid tot begeleid kamerwonen/24-uurs zorg onder de noemer ‘Op-kamers bij Kinghorn’.

De doelgroep bestaat uit jongeren van 12 tot 23 jaar die door omstandigheden (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen. ‘Op-kamers’ zorgt voor een veilige, huiselijke omgeving met een duidelijke structuur en ritme. Samen met de verwijzer/begeleider en bewoner worden doelen opgesteld die leiden tot bijvoorbeeld het opnieuw hebben van een normale schoolgang en alle daarbij horende aspecten of tot het zelfstandig kunnen functioneren in de maatschappij. Omdat Kinghorn een kleinschalige woonvorm is (4 kamers) kan er maximale individuele aandacht geschonken worden aan de bewoners!

Voor meer informatie kunt u gebruik maken van het contactformulier of u kunt telefonisch contact opnemen.Tolweg 10, 9914 TA Zeerijp
t) 0596 - 573078
m) 06 - 22382239
e) info@kinghorndebredeboerderij.nl

HOME  INFO  SECTOREN  OPKAMER  CONTACT  ONTWERP EN ONTWIKKELING: STUDIO BAS KLUITER
FOTOGRAFIE: HIDDEMA FOTOGRAFIE